Levend Water - Va-Webdesign
Header

Levend Water

Water als informatiedrager
Wist je dat rein water nog steeds de informatie van de schadelijke stoffen in zich draagt? Als je gezuiverd leidingwater drinkt, zitten daar nog steeds de frequenties van de hormonen, metalen en zelfs van omliggende emoties in.

Hoe zit het nou met ons kraanwater?
Bij leidingwater worden bij het waterzuiveringsbedrijf grove stoffen zoals metalen en vuil er uitgehaald. De moleculen van hormonen, pesticiden, nano plastic en medicijnen zijn echter te fijnstoffelijk en zijn nog te vinden in het kraanwater. Plus dus de informatie van die verwijderde metalen. Vandaar dat de energetische module zo belangrijk is.

Hoe reinig je water van informatie?
Tijdens het meanderen ontlaadt een rivier zich door de beweging langs de oevers en neemt het tegelijk nieuwe energie op. Tijdens het wervelen gebeurt hetzelfde. Als het water door al onze filters heen is, vrij van belastende materialen, wervelt het water door de energetische module. Ook gaat het water langs Agnihotra, kokos en specifieke edelstenen waarvan de helende werking al bekend was binnen de alchemie (bergkristal, amethist en rozenkwarts en shungite). Deze stenen voegen bekrachtigende informatie toe aan het gereinigde water.

Kennis uit het verleden
Agnihotra is een weten wat lang vergeten was. Uit diverse onderzoeken blijkt dat deze stof tot op 100 meter afstand nog reinigende effecten heeft. Dus je kan je voorstellen wat het effect is als je onze waterfilter in een werkomgeving of gezamenlijke keuken zet. Dit soort effecten meet je via diverse methoden. Wij hebben gekozen voor de methode van Masaru Emoto. Na die metingen werd keer op keer zichtbaar dat deze energie-reinigende stof de waterkristallen terugbrengt naar hun hexagonale vorm. Zoals te zien op de 3e foto.

Hexagonaal water
Een hexagon is een regelmatige zeshoek. Bij hexagonale waterkristallen is het water in zo’n regelmatige structuur opgebouwd, dat het weinig ruimte meer laat voor schadelijke stoffen om zich te binden. Door de veel kleinere structuur kan het water ook makkelijker in de cellen komen, iets wat voor grotere waterclusters een stuk lastiger is. Bij een gezonde baby is zo’n 85% van het water in het lichaam hexagonaal. Naarmate we ouder worden, blijft hier zo’n 15 tot 20% van over.
 

Wat is Agnihotra?
De natuur is tijdens zonsopgang en zonsondergang qua energie zo in evenwicht dat meer fijnstoffelijke energieen op aarde kunnen komen. Diverse natuurlijke ingrediënten worden op dat moment in een koperen schaal verbrand, gelijktijdig met de trilling van specifieke klanken. Het as wat bij deze vorm van verbranden vrijkomt, wordt al heel lang met succes in de landbouw gebruikt. Met aantoonbaar betere oogst en veel minder waterverbruik. Dit diep-reinigende as zit in de laatste energetische module.

Bovis-waarde 70.000
De Bovis-waarde geeft weer wat voor frequentie (trilling) water heeft. 0 tot 3000 is ziekmakend, 3000 tot 6500 is niet gezond, 6500 tot 7000 is neutraal, 7000 tot 8000 is gezond en alles daarboven is bekrachtigend. Aangezien deze filter door onafhankelijke bureau’s is gemeten op een Bovis-waarde van 70.000, snap je dat dit van een andere orde is en enorm bekrachtigend en helend werkt.

Informatie toevoegen
Als je gereinigd water op een testlab plaatst en je schrijft er symbolen op, zie je meteen dat de kristallen veranderen. Water reageert op alles. En zodra water dus door de energetische module is gegaan, krijgt het weer een extra trilling. Indien gewenst kan je dan ook nog zelf informatie toevoegen aan het water. Zo kan je specifieke edelstenen in je water leggen, of een flower of life of tesla plaatje op je fles plakken.

Levend water
In een rivier, zoals de Lek bijvoorbeeld, heb je een en al werveling. Dat water leeft, ongeacht de belastende stoffen. Maar in water wat gekaderd stroomt, zoals het A’dam Rijnkanaal of rechte slootjes tussen de weilanden, is weinig levends meer te vinden qua reinigend vermogen. Dat blijkt uit diverse testen maar je kan het ook simpelweg voelen als je diverse waterstromen waarneemt. Kijken naar een kanaal heeft een ander effect op ons dan een ruisend beekje. Omdat wij ook uit water bestaan, kunnen we prima voelen of water ‘klopt’ of niet.

Dus de laatste stap: wervelen
In bergen en rivieren laadt water zich al wervelend op en zuivert het zich, al tollend en kolkend. Zodra het gekanaliseerd wordt, kan dit proces niet meer plaatsvinden. Je kan je dus voorstellen dat leidingwater weinig kracht meer in zich heeft. Dus na de laatste filter wordt de werveling gegeven volgens het Schauberger principe. Omgekeerde osmose, rechtsdraaiend. Leidingwater en water uit flessen is linksdraaiend of niet draaiend, energetisch krachtloos en belast.

Grote schoonmaak in het lichaam
Als je regelmatig het gereinigde water drinkt, gebeurt er veel. Je lichaam krijgt op alle vlakken de mogelijkheid om op te ruimen. Zo kunnen er stoffen of informatie opkomen die je lichaam 20 jaar geleden opgeslagen heeft. Het is dus aan te raden om het gebruik van de waterfilter rustig op te bouwen. Het water ruimt zodanig op, dat het in sommige gevallen de moeite waard is om samen met een therapeut te werken die bekend is met deze materie.

Sfeer in huis
Het is goed te beseffen dat onze mentale kracht en gevoelens net zo veel invloed hebben op de wereld om ons heen als praktische factoren. En dat dat ook invloed heeft op ons water. Zet een glas water in een kamer waar de sfeer te snijden is, en dit zal zichtbaar worden in hoe de waterkristallen zich vormen. Daarom is het, naast het praktische reinigen van water, goed om je bewust te zijn van de atmosfeer in je huis. Hoe is de plek verzorgd waar je je water tapt?

PH-waarde
In deze tijd ligt de focus vaak op basische voeding. Nu heeft de maag ongeveer een PH-waarde van 3 a 3.5 en zou die alleen maar harder moeten werken als je het water te basisch maakt. Van oorsprong is ons drinkwater uit de natuur dan ook lichtelijke zuur (6.5/7.5) en kan je er vanuit gaan dat ons lichaam dat nog herkent. In deze laatste module zitten daarom ook nog kokosschillen die het water helpen om terug te gaan naar de natuurlijke 6.5 a 7 PH-waarde.

Wat kiest een huisdier?
Dieren kiezen van nature ook voor zuurder water. De meeste huisdieren weigeren kraanwater, helemaal als ze eenmaal dit gefilterde water geproefd hebben. Ook regenwater is inmiddels gevuld met belastende materialen. Dus regen uit de waterton is inmiddels niet veel beter meer dan leidingwater. Zelfs op de Noordpool hebben ze via het regenwater medicijnresten, hormoonresten en nanoplastic gevonden. Gezonde dieren geven gelukkig zelf wel aan wat beter is voor hun hele organisme en verkiezen vaak gefilterd water, grondwater of verse regen.

Tenslotte, kalk
Kalk heeft een relatief grote molekuul, waardoor het snel een filter kan verstoppen. Dus voor je gaat filteren is het belangrijk te weten hoe hoog je kalkwaarde is. In sommige gevallen kan het slim zijn om eerst met een kalkfilter het water te ontharden.

Leestips
- Theo Klaassen - *** titel *** (en zie interview cafe weltzschmerz, over onder andere de geometrie en gulden snede)

Mogelijkheden

x
Stel, je hebt een ijsberg. Het topje boven water kan je zien als ons bewustzijn. Het deel onder water is onbewust of onderbewust.


Lees meer
x
Bij lichamelijke klachten is reflexologie een hele mooie aanvulling op de Thèta techniek. Het fysieke contact werkt meteen op de zintuigen.


Lees meer
x
Tijdens onze sessie kan ik een tekort constateren. Dan onderzoeken we eerst je eetpatroon. Vervolgens kijken we via de Thèta techniek waarom bijvoorbeeld de receptoren dichtzitten.


Lees meer
logo

Gegevens

Mw. J.V. van Arkel

Pelgrimsweg 98

3401TS IJsselstein

KvK 30268660