Levend Water - Va-Webdesign
Header

Levend Water

Levend water
Wat betekent water voor jou? Ik was niet bewust met die vraag bezig. Tot ik in Zwitserland in aanraking kwam met een waterfiltersysteem. Binnen een seconde wist waar ik al jaren naar zocht. Ik ben kennis gaan vergaren over wat water werkelijk is, wat water doet en waarvoor het bedoeld is. Wat voor ons puur, levend, zuiver en gezond water is.

Vrij van schadelijke energie
Ik was zo blij om zulk gezond water te treffen, dat de wens wakker werd om mensen in Nederland hierover te vertellen. Zodat je weet dat het bestaat. Want het bijzondere van deze filter is dat het water niet alleen gezuiverd wordt tot in de kleinste molecuul, maar dat de schadelijke informatie ook nog eens herzien wordt via een prachtige energetische module.

Water als informatiedrager
Water neemt namelijk alle informatie in zich op. Als je kiest om water alleen te vitaliseren zonder het vooraf te filteren, dan voeg je mooie informatie aan het water toe. Maar de schadelijke stoffen zijn nog steeds aanwezig. Als je die stoffen uit het water filtert met een goeie waterfilter, zijn de stoffen niet meer fysiek aanwezig, maar bevat het water nog steeds de informatie (frequentie) van die schadelijke stoffen! Zo kan gefilterd water dus nog steeds de energie bevatten van bijvoorbeeld hormonen, metalen, pesticiden, medicijnresten, drugsresten, nanoplastic of zelfs van omliggende emoties. En ons lichaam blijkt geen onderscheid te maken tussen de daadwerkelijke stof of alleen de trilling (informatie) van de stof. En het mooie was, ik ontdekte dat de Zwitserse waterfilter
hierin een oplossing biedt, met een enorm helend effect. Agnihotra is een weten wat lang vergeten was. Uit diverse onderzoeken blijkt dat deze stof tot op 100 meter afstand nog reinigende effecten heeft. Dus je kan je voorstellen wat het effect is als je onze waterfilter in een werkomgeving of gezamenlijke keuken zet. Dit soort effecten meet je via diverse methoden. Wij hebben gekozen voor de methode van Masaru Emoto. Na die metingen werd keer op keer zichtbaar dat deze energie-reinigende stof de waterkristallen terugbrengt naar hun hexagonale vorm. Zoals te zien op de 3e foto.

De SWS waterfilter
In het Swiss Water System wordt de kleinste membraan gebruikt die er is op dit moment. Dat is 0,1 nano-milimeter, door de NASA ontwikkeld (de meeste filters die wij kennen werken in millimeters ipv in nano-milimeter). Daarna gaat het water door een energetische module waar ik je veel over kan vertellen als je geïnteresseerd bent. Voor meer informatie over deze module kan je hier alvast meer lezen

En zo ontdekte ik nog iets moois: uit onderzoek wordt steeds weerzichtbaar dat het waterkristal na door deze energetische module te zijn gegaan, weer de oorspronkelijke hexagonale vorm aanneemt. Een hexagon is een regelmatige zeshoek, mooi symmetrisch opgebouwd. Bij hexagonale waterkristallen is de structuur zo regelmatig, dat schadelijke stoffen zich lastig kunnen binden. Door de veel kleinere structuur kan het water ook makkelijker in de cellen komen. Bij een gezonde baby is zo’n 85% van het water in het lichaam hexagonaal. Naarmate we ouder worden, blijft hier zo’n 15 tot 20% van over.

Zorg voor je gezondheid
Al met al komt er door dit water te drinken, veel los. Zowel emotioneel, mentaal als lichamelijk. Na jaren kan je lichaam werkelijk reinigen en zichzelf voeden op het niveau zoals de natuur dat bedoeld heeft. Als je dan ineens veel te verwerken krijgt (qua oude gifstoffen die afgevoerd worden) kan het fijn zijn om samen met een deskundige te kijken wat wijs is. Begin je meteen met 1 liter per dag of komt er zoveel los dat je beter in kleinere stappen kan werken?

En als laatste, nog even tussen ons
Hoe kan het dat dit systeem zoiets kan doen voor een prijs die nog haalbaar is? De andere merken met deze NASA nano-filters kosten immers het dubbele? Die vraag had ik ook. Dit blijkt met het verdienmodel te maken te hebben. Dit Zwitserse merk heeft als visie dat ze zuiver water toegankelijk willen maken voor iedereen. Daarom hebben ze gekozen voor een minimalistisch verkoopsysteem zonder tussenlagen. Bij de andere systemen verdient elke tussenpersoon mee in het model en hebben ze meerdere lagen in de bedrijfsstructuur, waardoor de prijs stijgt. Zo simpel kan het zijn.

Meer weten?
Bel gerust op +31 6 48799941 of stuur een WhatsApp. Een email schrijfen kan ook op info@praktijkreindatuma.nl

Of kijk op www.sws-watersytemen.nl

 

Mogelijkheden

x
Stel, je hebt een ijsberg. Het topje boven water kan je zien als ons bewustzijn. Het deel onder water is onbewust of onderbewust.


Lees meer
x
Bij lichamelijke klachten is reflexologie een hele mooie aanvulling op de Thèta techniek. Het fysieke contact werkt meteen op de zintuigen.


Lees meer
x
Tijdens onze sessie kan ik een tekort constateren. Dan onderzoeken we eerst je eetpatroon. Vervolgens kijken we via de Thèta techniek waarom bijvoorbeeld de receptoren dichtzitten.


Lees meer
logo

Gegevens

Mw. J.V. van Arkel

Pelgrimsweg 98

3401TS IJsselstein

KvK 30268660