Reflexologie - Va-Webdesign
Header

Reflexologie

Voetreflexologie communiceert via de huid naar de hersenen. Als het ergens zeer doet, is dat meteen tastbaar. Komen we iets tegen, dan leg ik uit met welk orgaan het pijnpunt verbonden is en wat we kunnen doen. Voor sommige mensen heeft het een prettige meerwaarde dat ik net wat verder weg, bij hun voeten zit. Zo voelen ze meer ruimte om te vertellen. Een fijne manier van werken als je graag wat wilt aanpakken en niet meteen heel diep wilt gaan.

Wat is voetreflexologie?

Alle drukpunten van je organen en spieren zijn te vinden in en op de voet. Via die punten kan je alles bereiken. Met masseren kan ik bijvoorbeeld een orgaan activeren, afremmen of in balans brengen. Zo kunnen lichaamsprocessen weer plaatsvinden zoals het bedoeld is en het zelfhelende vermogen wordt weer in gang gezet.

De meerwaarde van mijn aanpak

Als vanzelf gebruik ik deels ook de Thèta techniek tijdens deze behandeling. Op basis van wat we ontdekken bij je voet, krijg je van mij bijvoorbeeld andere vragen dan van andere voetreflex-therapeuten. Ik ga door waar de voetreflex ophoudt. Doordat het aanraken van de voeten ontspannend werkt, kan het makkelijker zijn om naar jezelf te kijken.

Aromatherapie uit Egypte

Bij de voetreflex werk ik altijd met aromatherapie. Ik maak gebruik van fantastische olie uit Egypte die hier niet te krijgen is. De trilling van die geuren is uniek. De olie wordt via de huid opgenomen en gaat daarheen waar het nodig is. Zo geeft ook dat een extra verdieping. Wil je alleen een ontspannen voetmassage die alle lichaamsprocessen in balans brengt? Dat kan natuurlijk ook!

Vingerreflexologie

Met de vingers tasten we alles af. Het mooie van handen is, dat je aan de stand van de vingers veel af kan lezen. Ook kan je via de middelvinger van de rechterhand kristalletjes voelen die leeftijdgebonden zijn. Zo kan ik dus voelen in welke fasen onverwerkte belevenissen plaatsvonden. Vervolgens kijken we in gesprek wat dat was en maken we het vrij via handmassage en Thèta techniek.

Een mooie combinatie

Ook bij het lezen van de vingers zijn patronen en overtuigingen te ontdekken. Die kunnen we zowel via massage als op thèta-niveau aanpakken. Het fijne van vingerreflex, voor sommige mensen, is dat ik meer kan uitleggen op tastbaar niveau. Ik kan je iets concreets meegeven. Zo kan je de voor jou specifieke plekken dagelijks masseren in dienst van het helingsproces en je bewustzijn. Ook kan je bijvoorbeeld zelf, door je vingertoppen te masseren, je hersens in balans brengen.

Wat anderen hebben ervaren

Mijn werkwijze

We hebben altijd eerst even telefonisch contact. Dus als je apt of mailt, bel ik jou. Ik vind het belangrijk dat je me even hoort. We kijken of de chemie klopt en of me helder is waar je vraag ligt. Ik geef je vervolgens aan wat ik voor je kan betekenen en jij kan kiezen of je een afspraak wilt maken. Zo’n 2 a 3 weken na de eerste behandeling bel ik je nog even voor een check-up (max. 15 minuten, als het langer wordt, zijn er kosten aan verbonden).

Tarieven

Sessie van 30 minuten - € 45
Sessie van 45 minuten - € 67
Sessie van 60 minuten - € 90
Sessie van 60 minuten als koppel  - € 140
Sessie voor teams - Prijs in overleg

Mogelijkheden

x
Stel, je hebt een ijsberg. Het topje boven water kan je zien als ons bewustzijn. Het deel onder water is onbewust of onderbewust.


Lees meer
x
Bij lichamelijke klachten is reflexologie een hele mooie aanvulling op de Thèta techniek. Het fysieke contact werkt meteen op de zintuigen.


Lees meer
x
Tijdens onze sessie kan ik een tekort constateren. Dan onderzoeken we eerst je eetpatroon. Vervolgens kijken we via de Thèta techniek waarom bijvoorbeeld de receptoren dichtzitten.


Lees meer
logo

Gegevens

Mw. J.V. van Arkel - Grundmann

Pelgrimsweg 98

3401TS IJsselstein

KvK 30268660