Thèta techniek - Va-Webdesign
Header

Thèta techniek

Je kunt je voorstellen dat er in ons leven dus veel gebeurt vanuit dat onderbewuste. Met de Thèta techniek kan ik daar verbinding mee maken. Zo kan ik zien wat er speelt. We onderzoeken wat dit je heeft opgeleverd en na dat besef gaan we het ‘herschrijven’: hoe wil je het graag hebben? Via de thèta-frequentie kan namelijk een patroon herzien worden

Wat is een thèta-frequentie?

Ons brein heeft verschillende frequenties. De thèta-frequentie is het begin van onze droomfase. Een trillingsfrequentie waarin alles mogelijk is. Als je in deze frequentie werkt, word je je bewuster en kan je daar creatief mee omgaan. Op dit niveau kan je veel veranderen. Doordat we zo ook oude ede’s, geloftes en overtuigingen kunnen zien èn neutraliseren, kan je vrij worden van on-eigen structuren die nog invloed op je hebben.

Je eigen energie leren kennen

Alles is energie en energie heeft trillingsfrequenties. Dus we zijn constant in contact met energie, in en om ons heen. Als we onze eigen energie al niet kunnen onderscheiden van alles om ons heen, kan het een mooie warboel worden. Met de Thèta techniek leer je je eigen energie kennen; ‘Wie ben ik werkelijk?’. Ik heb regelmatig mensen die na de eerste keer teruggeven: ‘Alles wordt nu helderder’. Dat heeft hiermee te maken. Dat je teruggeeft wat niet van jou is en terughaalt wat je hebt weggegeven.

Kinderen en dieren

Thèta Healing werkt ook voor je huisdier en (ongeboren) kind. Doordat ik met het bronwezen van de persoon of het dier contact maak, kan ik communiceren op een non-verbale frequentie. Op die manier kom je erachter wat leeft bij je kind of dier. Deze manier van werken wordt als zeer prettig ervaren. Ik werk met de verzorger of ouder, zo kan ik meteen verifiëren wat mij verteld wordt. Zeker als het om kinderen gaat, vraag ik toestemming voor ik iets vraag. Nu hebben we allemaal recht op onze vrije wil. Dus als een kind vanuit bron iets anders wil dan de ouder, kijken we naar het welzijn van degene die behandeld wordt. Daarna nemen we meteen mee wat er speelt bij de ouder hoezo die het graag anders zou zien dan het kind wil.

Verdieping in je relatie of team

Soms kom je er even niet uit samen. Vaak zit het probleem op een heel ander niveau dan waar we bewust van zijn. Dan kan je blijven praten tot je een ons weegt. Met stellen en bedrijven werk ik daarom samen om anders te leren kijken. Wat speelt zich onbewust af en hoe kunnen we oplossingen en ruimte creëren voor iedereen? Zodanig dat je jezelf ziet, jij je gezien voelt en daardoor de ander vanuit vrijheid kan bezien.

Wat anderen hebben ervaren

Mijn werkwijze

We hebben altijd eerst even telefonisch contact. Dus als je apt of mailt, bel ik jou. Ik vind het belangrijk dat je me even hoort. We kijken of de chemie klopt en of me helder is waar je vraag ligt. Ik geef je vervolgens aan wat ik voor je kan betekenen en jij kan kiezen of je een afspraak wilt maken. Zo’n 2 a 3 weken na de eerste behandeling bel ik je nog even voor een check-up (max. 15 minuten, als het langer wordt, zijn er kosten aan verbonden).

Tarieven

Sessie van 30 minuten - € 45
Sessie van 45 minuten - € 67
Sessie van 60 minuten - € 90
Sessie van 60 minuten als koppel  - € 140
Sessie voor teams - Prijs in overleg

Mogelijkheden

x
Stel, je hebt een ijsberg. Het topje boven water kan je zien als ons bewustzijn. Het deel onder water is onbewust of onderbewust.


Lees meer
x
Bij lichamelijke klachten is reflexologie een hele mooie aanvulling op de Thèta techniek. Het fysieke contact werkt meteen op de zintuigen.


Lees meer
x
Tijdens onze sessie kan ik een tekort constateren. Dan onderzoeken we eerst je eetpatroon. Vervolgens kijken we via de Thèta techniek waarom bijvoorbeeld de receptoren dichtzitten.


Lees meer
logo

Gegevens

Mw. J.V. van Arkel - Grundmann

Pelgrimsweg 98

3401TS IJsselstein

KvK 30268660