Orthomoleculaire supplementen - Va-Webdesign
Header

Orthomoleculaire supplementen

Dichtzittende receptoren kunnen bijvoorbeeld te maken hebben met een schimmel waardoor  magnesium of een ander mineral of vitamine niet goed opgenomen kunnen worden (die receptor is immers al bezet). Als dat gezien en aangepakt is, testen we of het tekort aangevuld dient te worden. En hoeveel van een specifieke vitamine of mineraal nodig is.

De meerwaarde van orthomoleculaire supplementen

Een voedingstekort kan je niet aanvullen met de Thèta techniek of Reflexologie. Wel met supplementen. Als ik tijdens een behandeling ontdek dat er een tekort is, dien ik daar aandacht aan te besteden. We hebben immers vitaminen, mineralen en aminozuren nodig voor alle biochemische processen in ons lichaam. Als je emotioneel in balans bent en er is een voedingstekort, kan dat veel effect hebben op je leven. Dan is het fijn om ernaar te kijken.

Natuurlijke samenstellingen op maat

Ik werk met zorgvuldig uitgezochte samenstellingen vanuit natuurlijke bronnen. Meestal komen we bij het testen tot een specifieke dosering. Dus werken we op maat, met gezonde druppels, poeders of pillen die uitvoerig getest zijn. Niet het standaardmateriaal wat je in de winkel koopt. Ik adviseer alleen supplementen waar ik achter sta met gezonde, natuurlijke ingrediënten.

Wat anderen hebben ervaren

Mijn werkwijze

We hebben altijd eerst even telefonisch contact. Dus als je apt of mailt, bel ik jou. Ik vind het belangrijk dat je me even hoort. We kijken of de chemie klopt en of me helder is waar je vraag ligt. Ik geef je vervolgens aan wat ik voor je kan betekenen en jij kan kiezen of je een afspraak wilt maken. Zo’n 2 a 3 weken na de eerste behandeling bel ik je nog even voor een check-up (max. 15 minuten, als het langer wordt, zijn er kosten aan verbonden).

Tarieven

Sessie van 30 minuten - € 45
Sessie van 45 minuten - € 67
Sessie van 60 minuten - € 90
Sessie van 60 minuten als koppel  - € 140
Sessie voor teams - Prijs in overleg

Mogelijkheden

x
Stel, je hebt een ijsberg. Het topje boven water kan je zien als ons bewustzijn. Het deel onder water is onbewust of onderbewust.


Lees meer
x
Bij lichamelijke klachten is reflexologie een hele mooie aanvulling op de Thèta techniek. Het fysieke contact werkt meteen op de zintuigen.


Lees meer
x
Tijdens onze sessie kan ik een tekort constateren. Dan onderzoeken we eerst je eetpatroon. Vervolgens kijken we via de Thèta techniek waarom bijvoorbeeld de receptoren dichtzitten.


Lees meer
logo

Gegevens

Mw. J.V. van Arkel - Grundmann

Pelgrimsweg 98

3401TS IJsselstein

KvK 30268660